Ny utställning på Naturinfo om klimat och hållbarhet

Nu har vi en ny utställning på Naturinfo vid Görvälns slott. Utställningen är öppen lördagar och söndagar 12 – 15. Den 6 juni har vi också öppet. Du som besökare kan skriva dina förslag på hur vi i Järfälla kan ställa om till ett hållbart samhälle. Vi informerar om att Järfälla kommun satsar på att vara en föregångare i att ställa om till ett hållbart samhälle. Bland annat deltar Järfälla i projektet Viable cities som är ett samarbete mellan kommuner, statliga myndigheter och forskare. Målet är att bli klimatneutrala till 2030. Enligt Viable cities programförklaring behöver medborgare och företag bli mycket mer involverade i klimatomställningen för att en tillräckligt snabb utsläppsminskning ska bli möjlig.Naturinfo Görvälns Slott

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.