Välkommen till Järfällakretsens hemsida 2021

Vi har nu lagt ett märkligt år bakom oss där vi fått ställa in vissa aktiviteter, men långt ifrån alla, på grund av en liten rackarns virus som visat sig hålla oss i ett järngrepp nu i ett helt år. Detta är ren och skär biologi och man kan nog vara benägen att säga att Naturen slår tillbaka på oss människor och våra beteenden.

Vi i Naturskyddsföreningens Järfällakrets ger inte upp utan vi har som vanligt tagit fram ett program med många aktiviteter för hela 2021. Detta ligger nu i pipeline för att läggas in i det första numret av Sveriges Natur 2021 och som alla medlemmar får. Våra programpunkter välkomnar också de av er som inte är medlemmar och programmet kommer att finnas här på kretsens hemsida och i Naturskyddsföreningens aktivitetskalender.

Tyvärr kommer vi att behöva ställa in den första aktiviteten den 14 februari då vi hade tänkt göra ett sista försök för den här vintersäsongen att, tillsammans med Järvafältets Ornitologiska Klubb (JOK), fixa lite mat år våra småfåglar som stannar under vintern. Det är andra gången vi ställer in just denna aktivitet, men vi menar att i det här fallet kommer man nära varandra och vi vill inte att kretsen ska vara drivande i spridningen av Covid-19.

Välkommen till våra aktiviteter och välkommen som medlem i Naturskyddsföreningen!

/Styrelsen

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.