Nu har vi öppnat Naturinfo för säsongen

Vi öppnade Naturinfo lördagen den 7 april. Som vanligt har vi öppet fram till midsommar mellan klockan 12 och 16, lördagar och söndagar. Om du inte tidigare besökt oss hittar du hittar oss i den norra flygeln till Görvälns slott.

Vädret var härligt, men kyligt på såväl lördagen som söndagen. Redan för en vecka sedan var snön borta helt och snödropparna hade letat sig upp där snön letar sig in. Det var många besökare båda dagarna, särskilt på söndagen.

 

 

Vi välkomnar fler medlemmar att bli naturinfo-värdar. Det är uppfriskande att träffa de människor som söker sig till Naturinfo och det är ofta man kan diskutera miljö- och naturfrågor med besökarna. Många besökare kommer till Görvälns slott från andra kommuner än Järfälla och en hel del kommer och besöker oss i Naturinfo.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.