Bildkväll på Hyllan

 

Foto: Karin Hanze 2016

 

Här kommer ett kort referat från Jonathan Stenvalls bildvisning från 23 februari.

Jonathan Stenvall berättade  om fåglar i vår närhet. Han har god kännedom om fåglars villkor i kraftigt exploaterade områden som Råstasjön i Solna och mer eller mindre orörda naturområden som Tyresta nationalpark. Jonathan visade bilder av djurs nattliv till tidig timma på dagen, med härliga bildfenomen i ljuset från staden.

Jonathan som i år fyller 20 år fick år 2014 ett stipendium från Hasselbladsstiftelsen för att studera stadens kontakt med naturen och dess innevånare. Det är planerat att bli en bok. Den ser vi fram emot.

Om du vill se fler bilder och läsa mer om hans arbete kan du gå in på hans hemsida: jonathanstenvall.com

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *