Vad blir det av barrskogssambandet öster Stäkets verksamhetsområde?

Gokartbanan Stäket (Foto: Mitt i Järfälla)

Är detta vad som blir kvar av barrskogssambandet? Enligt senaste vändningen så har inte någon ny plats hittats för gokartbanan. Kommundirektör Christina Rapp Lundahl, fick i uppdrag att undersöka en ny plats för gokartbanan, men ingen ny plats har hittats varken i grannkommunerna eller på Häradsallmänningen. Häradsallmänningen har inga planer på att återbeskoga området. De vill ha bättre betalt för marken.

Naturskyddsföreningen framförde att eftersom kommunen inte äger marken måste avtal upprättas för att skydda området som Naturmark och återbeskoga marken vilket står i Miljökonsekvensbeskrivningen (MKB).

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *