Hur kommer prickstigen att bevaras?

Detaljplan med prickstig

Detaljplan med prickstig

I detaljplanen för Stäkets verksamhetsområde har angivits att stigen skall vara tillgänglig för allmän gångtrafik. Anges i plankartan som x1. Det blir intressant att se hur man löser detta. Hur mycket av den befintliga miljön kommer att bevaras? Höjdskllnaden mellan lokalgatan och gränsen för verksamhetsområdet är 10 m. Om större industritomter skall anläggas kommer de antagligen att schakta ner kraftigt mot gränsen för verksamhetsområdet. Har tagit några bilder från stigen ner mot den blivande lokalgatan.

Prickstig

Prickstig

Prickstig

Prickstig

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.