Permakultur, vad är det?

Den 22 januari 2015 hade Naturskyddsföreningen i Järfälla en programpunkt där vi bjudit in Maria Svennbeck att prata om permakultur. Grundtanken bakom permakultur är att odla med hållbara odlingsmetoder. Dagens jordbruk är storskaligt och kemikalieintensivt och många gånger ensidig odling av ett fåtal grödor. Grundfilosofin inom permakulturen vilar på tre etiska principer som genomsyrar allt arbete: Omsorg om Jorden, omsorg om människor och en rättvis fördelning.

Något för dig som antingen har en egen täppa hemma eller har en odlingslott.
Du kan läsa mer om permakultur på: www.permakultur.se

Maria Svennbeck håller i permakulturkurser i Hökarängen. Läs mer om det här.

holistisk gardening i Hökarängen

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *