2014-02-22 Natursnokarna i samarbete med IKEA

Maria Elfström och Susanne Dyrhage klara för att ta emot besökare

Maria Elfström och Susanne Dyrhage klara för att ta emot besökare

IKEA vill uppmuntra sina kunder att vistas oftare i naturen och har därför valt att stödja Naturskyddsföreningens barn- och familjeverksamhet Natursnokarna. Verksamheten är unik eftersom föräldrar och barn tillsammans deltar i aktiviteterna som leds av utbildade pedagoger i naturen. Mer information om samarbetet med IKEA.

I lördags fick vi möjlighet att visa upp vår verksamhet på IKEA Barkarby. Tidigare aktiviteter med Natursnokarna redovisades. Under våren kommer vi att bygga bon för bin, humlor samt fåglar. Dessutom fick föräldrar och barn möjlighet att testa sina kunskaper om natur mm. genom att svara på några frågor. Naturfrågor med svar

Bilder från aktiviteten.

Klicka för större bild.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela

Kommentera

One thought on “2014-02-22 Natursnokarna i samarbete med IKEA

  1. Ser ut som ni har visat upp Natursnokarna på ett väldigt bra sätt för IKEAs besökare! Kul med de olika aktiviteterna och intresset från barnen 🙂
    / Anna Wahlberg på Snokkansliet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *