2014-02-11 Nonsens att reservat orsakar bostadsbrist

Appropå ”Kajer mot det gröna” vars syfte är att bygga och knapra på naturreservaten utan att konflikter uppstår så kom Handelskammaren med ett inlägg i debatten och länsförbundet i Stockholm replikerade:

Att naturreservaten i Stockholmsregionen ligger bakom dagens bostadsbrist är rent nonsens. Det finns massvis med byggbar mark utanför nuvarande och planerade reservat. Det säger Mårten Wallberg, ordförande i Naturskyddsföreningen i Stockholms län, i en kommentar till rapporten ”Markbrist stoppar nybyggen” som Stockholms Handelskammare presenterade på måndagen.

Läs hela pressmeddelandet här.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.