Klimatsmarta Järfällabor: Energi i hemmet

Nu har februari dragit igång och i och med det första temat för kommunen och framförallt de familjer som ingår i projektet Klimatsmarta Järfällabor. Temat för de kommande två månaderna är energi och imorgon, den fjärde februari, kommer Birgitta Govén hålla en föreläsning till syfte att ge tips på hur vi som privatpersoner i Järfälla kan minska vår energianvändning i hemmet. Under kvällen kommer även EON att berätta om Sveriges största energisparexperiment.

Klockan 19.00 börjar den publika delen på Hyllan i Jakobsberg. Ett perfekt tillfälle att ställa frågor och komma med synpunkter om hur Järfälla sköter sig när det kommer till energibesparingar och för att få höra hur de resonerar om saken. Vi ses där!

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.