Järfälla kommun har utsett de familjer som skall delta i projektet ”Klimatsmarta Järfällabor”

Bild av Pär Holmgren

Pär Holmgren meterolog och hedersdoktor vid Uppsala universitet

I projektet ”Klimatsmarta Järfällabor” har nu 10 deltagare utsetts. På projektets hemsida kan du läsa mera. Från Naturskyddsföreningen deltar bl. a Syskonen Grebäck von Melen som deltar är också medlemmar i Naturskyddsföreningen. Vi önskar deltagarna lycka till och du som inte var med och lyssnade till Pär Holmgrens föreläsning om ”Klimatet” i början av december får en ny chans.

Öppen föreläsning om klimat den 21 januari kl. 18.30-20.30 på Hyllan (biblioteket i Jakobsberg centrum) med meteorologen Pär Holmgren och koldioxidbantaren Staffan Lindberg.

Pär Holmgren, meteorolog, författare hedersdoktor och opinionsbildare, lotsar oss genom vädersystemen och de komplexa krafter som just nu förändrar jordens klimat medan Staffan Lindberg, musiker, domedagskomiker och koldioxidbantare från SVT:s ”Vädrets makter” ger sin personliga tolkning av klimatfrågan med musik och ståupp.